Primvicepreședintele Pro România, deputatul Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii în guvernul Ponta, s-a aflat astăzi, în vizită în județul Dâmbovița unde a avut mai multe întâlniri cu producătorii agricoli din zona Titu, Lungulețu, Băleni și Voinești. El a fost însoțit de deputatul Oana Vlăducă și de coordonatorul județean al formațiunii, Georgică Dumitru.

Liderul Pro România a preluat problemele pe care i le-au semnalat agricultorii locali,urmând să le centralizeze și să propună măsuri pentru simplificarea lor.

În ceea ce privește partea politică, Constantin a declarat că organizația județeană se află printre primele la nivel național din punct de vedere al numărului de semnături strânse și că mizează pe un scor foarte bun la alegerile europarlamentare din 26 mai.

El a punctat faptul că schimbarea actualului guvern a devenit deja un obiectiv de țară. 

"Sper ca, până la sfârșitul acestui an, să-i trimitem pe domnul Dragnea și pe domnul Tăriceanu la tratament la Pucioasa, dacă-i primesc oamenii de acolo. Am văzut că nu prea mai sunt bine primiți pe nicăieri prin țară (...)Asta facem acum la nivelul Parlamentului, sper să oprim cât mai repede această guvernare dezastruoasă", a afirmat Daniel Constantin, într-o conferință de presă, la Băleni. "Trebuie să stopăm acest genocid economic", a spus acesta.

Constantin a avertizat asupra riscului ca PSD să alunece spre extremism.

Nu numai că au rămas oamenii care au o gandire extremistă, tot partidul, din păcate, va fi catalogat așa dacă oameni de calitate care mai sunt acolo nu-și dau seama mai repede că există un mare risc...Cred că sunt într-o fundătură, dacă vor continua cu limbajul acesta devin un pericol pentru Romania, nu numai pentru ei ca partid.

El a mai adăugat că, în perioada următoare, vor mai veni parlamentari alături de Pro România.