Astăzi, de la ora 18.00, la Târgoviște, va avea loc ședința Colegiului Director Județean al PNL Dâmbovița.

Deputatul PNL Cezar Preda spune că forul politic  va valida excluderea unor consilieri și primari și condamnă această manieră folosită de actuala conducere a organizației județene, subliniind că nu este de acord cu excluderile din partid, mai ales într-o perioadă în care este nevoie de strângerea rândurilor.

El a atras și atenția asupra pericolului existenței unui ordin pe unitate ca să dispară pedișții, atâta timp cât doar ei sunt pe liste propuși spre excludere.

"Cred că este o strategie câștigătoare ce fac ei", a spus cu sarcasm deputatul. "Nu pot să fiu prezent pentru că nu vreau să stric această strategie câștigătoare. N-aș putea să stau într-o sală să văd cum sunt dați afară primari, viceprimari și consilieri și să tac din gură. Cred că cel mai mare ajutor pe care pot să-l dau partidului meu anul acesta este să tac din gură", a declarat Preda, în cadrul unei conferințe de presă. 

Fruntașul liberal a precizat că se va implica activ în campania electorală pentru europarlamentare, la nivelul județului Dâmbovița.

"Eu vreau ca partidul meu să iasă bine," a spus Preda.