Fostul primar liberal al orașului Pucioasa, Dănuț Bădău, și-a făcut pentru prima dată  apariția alături de ALDE Dâmbovița, astăzi, la Titu, la întâlnirea cu liderul formațiunii Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele organizației județene, Ionel Petre, a anunțat de la tribună că Bădău s-a alăturat formațiunii liberale. Dealtfel, nu este o surpriză mișcarea făcută de Bădău care încă din 2014  stătea cu bagajele făcute pentru a fi în partidul lui Tăriceanu, pe atunci PLR. Mai mult, a fost prezent la Congresul PLR din 2014, în urma căruia Călin Popescu Tăriceanu a fost ales preşedinte al formațiunii. Bădău a contestat în repetate rânduri politica PNL chiar din interiorul partidului, demiterea din fruntea oranizației Pucioasa de către BPN fiind picătura care a umplut paharul nemulțumirilor sale de liberal.

Nu este exclus ca fostul edil să candideze pentru un nou mandat în fruntea orașului Pucioasa din partea ALDE. Acesta a fost primar al orașului în două legislaturi, 2008-2012, din partea PNL și 2012-2016, sub sigla USL.