Prima Regională a Organizației de Tineret PRO România – „Vocea tinerilor merită să fie ascultată!” are loc in acest week-end, la Targoviste.
Organizația de Tineret PRO România Dâmbovița organizează, în perioada 21 – 22 iunie 2019, intrunirea Regională Sud Muntenia ~București-Ilfov, cu participarea birourilor de conducere ale organizațiilor de tineret PRO România din județele Argeș, București, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, Ialomița, Ilfov, Teleorman.


În cadrul acestui eveniment au loc dezbateri pe teme de interes actual pentru categoria de vârstă vizată. 

Istoria ne arata ca tinerii pot face diferenta prin implicare. Astfel, am pornit la drum intr-un proiect nou si viabil, pentru a demonstra faptul ca vocea tinerilor trebuie ascultata si pentru a contribui la schimbarea directiei in care merge astazi tara noastra. Ne dorim sa vedem cat mai multi tineri merituosi sa intre in politica, o viata politica in care sa nu se regaseasca acte de imoralitate si fuga de responsabilitate, a spus Irena Dumitru, coordonatorul organizatiei de tineret a Pro Romania Dambovita.

La eveniment, au participat senatorul Pro Romania, Adrian Tutuianu si deputatul Oana Vladuca.

In Pro Romania veti gasi lideri care vor sa sprijine tinerii si, de ce nu, sa le ofere solutii de viitor, a spus deputata Oana Vladuca.

La randul sau, senatorul Adrian Tutuianu le-a tinut tinerilor prezenti o adevarata lectie de politica, oferindu-le sfaturi pretioase pentru cei care sunt la inceputul carierei politice.

Vorbim de cariera politica, dar va invit, mai intai de toate sa va construti o cariera profesionala (...), le-a spus Tutuianu.

El a punctat ca Pro Romania are potential de crestere la urmatoarele alegeri, insa, acest lucru presupune multa munca si implicare activa. Eu sunt dintre cei nemultumiti de rezultatele pe care le-am obtinut la europarlamentare(...) Eu va indemn sa aveti un entuziasm moderat, sa ne pregatim de viitor. Constructia asta politica pe care incercam sa o facem acum are sanse si voi o sa fiti principalii beneficiari. Proiectul acesta trebuie sa fie matur politic in 2020. In 2020, daca suntem seriosi, putem sa facem un scor de 15-17-20%, a aratat Tutuianu.