Decizii de ultimă oră la PSD Dâmbovița! Biroul Permanent Județean a stabilit, în cadrul ședinței din această după-amiază, ca locul lăsat vacant de deputatul Corneliu Ștefan prin demisia din funcția de președinte executiv să fie ocupat de deputata Carmen Holban.

Deputatul Corneliu Ștefan a demisionat din funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița pe 20 iunie, a.c., reclamând o serie de derapaje ale conducerii organizației.

Citește și http://db24news.ro/index.php/politic/2354-deputatul-corneliu-stefan-a-demisionat-din-functia-de-presedinte-executiv-al-psd-dambovita-video-declaratii-incendiare

În cadrul aceleași ședințe a BPJ de astăzi, social-democrații au stabilit și un calendar  pentru desfășurarea alegerilor interne. Astfel, potrivit unui comunicat al PSD Dâmbovița, în perioada 15 august-25 septembrie, vor avea loc alegeri în organizațiile locale de la nivelul județului, urmând ca, pe 4 octombrie, să aibă loc și conferința județeană de alegeri. Mai multe voci sonore din organizație au cerut, în ultima perioadă, organizarea unei conferințe extraordinare de alegeri.

Citește și http://db24news.ro/index.php/politic/2383-doua-voci-puternice-din-psd-dambovita-cer-alegeri-in-organizatia-social-democrata-dupa-modelul-congresului-de-la-bucuresti

În plus, conducerea formațiunii politice la nivel județean a decis și sancționarea membrilor organizației care, "până la data alegerilor din 4 octombrie, lansează public atacuri la adresa organizației, atacuri care ar putea destabiliza buna desfășurarea a calendarului alegerilor interne și a conferinței județene de alegeri".