Extrem de nemultumit! Asa s-a declarat Alexandru Oprea, presedintele CJ Dambovita, astazi, intr-o conferinta de presa, referindu-se la activitatea unuia dintre cei doi vicepresedinti ai forului administrativ judetean.

Este vorba despre vicepresedintele Luciana Cristea despre care spune presedintele CJ ca nu produce nimic...

De a activitatea unui vicepreședinte sunt foarte mulțumit, de a altuia sunt extrem de nemulțumit. Sunt nemulțumit de doamna vicepreședinte pentru că nu produce nimic… Nu produce documente necesare activității administrative de la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, adică analize ale direcțiilor pe care le coordonează, propuneri, măsuri. Am cerut acum ceva timp să meargă, pentru că coordonează Direcția de Patrimoniu, să-mi prezinte o situație cu necesarul de dotări, de investiții pe ce înseamnă activele pe care le gestionează, nu am văzut nici până astăzi această situație… Înlocuirea vicepreședintelui nu o decide președintele Consiliului Județean Dâmbovița. O să fac o evaluare, fiți convinși, eu încă nu am 6 luni de când sunt președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Dacă va fi cazul, de ce nu? O să cer înlocuirea, dar una este să vrei și altă este să și poți… Dacă va fi cazul și concluziile vor merge în această direcție vom evalua, sigur că eu pot solicita, sigur că colegii mei din Comitetul Executiv Județean vor analiza această propunere și vor decide, nu decide Alexandru Oprea de capul lui, pentru că așa este într-o democrație participativă și nu într-o așa-zisă democrație în care doar unul decide”, a declarat președintele CJD, Alexandru Oprea, vicepreședinte PSD Dâmbovița.

Nici seful SC LDP Dambovita SA nu a scapat de atacurile lui Oprea. Acesta a precizat ca, de ceva timp, cauta modalitati de revocare a acestuia din fruntea institutiei pentru ca, motiveaza Oprea, este nemultumit de performantele manageriale ale acestuia.

Pe de alta parte, liderul social-democrat a facut apel la colegii de partid sa dea dovada de mai multa solidaritate si capacitate de reactie in contextul atacurilor in cascada la adresa organizatiei judetene a PSD.