Conferința județeană de alegeri a PSD Dâmbovița a fost amânată, din nou, pe motive de... campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Liderii PSD Dâmbovița au confirmat joi, într-o conferință de presă, la Târgoviște, că organizarea scrutinului intern nu reprezintă o prioritate în această perioadă în care s-a intrat în dispozitiv de campanie pentru prezidențialele din noiembrie.

"S-a considerat de către conducerea partidului că ar trebui să ne focusăm mai mult pe rezultate electorale și nu pe bătălii interne sau pe competiție internă", a declarat Alexandru Oprea.

PSD depune astăzi semnăturile pentru susținerea candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale. 

Organizația Dâmbovița a contribuit cu aproximativ 47 000 de semnături iar PSD Târgoviște cu peste 10 000, a precizat președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan. 

Nu însă toate organizațiile s-au mobilizat corespunzător pentru strângerea semnăturilor necesare. Au fost localități care au adus doar câteva zeci, lucru care i-a nemulțumit pe șefii social-democrați.

"Cred că este un moment important, în care PSD intră într-o nouă etapă și am convingerea că va fi un salt calitativ sensibil (sic!) față de ceea ce s-a întâmplat la alegerile europarlamentare, ca număr de voturi și procent", a mai spus acesta. Gura păcătosului adevăr grăiește... Un salt calitativ sensibil față de europarlamentare ar însemna reeditarea scorului minim istoric pe care PSD l-a "reușit" și la județ și la municipiul Târgoviște, unde s-a clasat pe locul 3.