COMUNICAT DE PRESĂ

PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL – Filiala Dâmbovița le mulțumește dâmbovițenilor care prin semnătura lor pentru susținerea lui KLAUS IOHANNIS drept candidat la Președinția României au transmis un mesaj public de încredere și solidaritate față de un lider care în repetate rânduri s-a dovedit a fi garantul respectării Constituției în România.
Suportul dâmbovițenilor este unul extrem de important, fiind vorba despre 79.544 de semnături care arată că această candidatură a lui KLAUS IOHANNIS, care se desfășoară sub sloganul “ PENTRU O ROMÂNIE NORMALĂ”, a stârnit în județul nostru multă emoție și încredere.
Numărul extrem de mare de semnături depuse pentru susținerea candidaturii lui KLAUS IOHANNIS la un nou mandat de PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI, plasează județul Dâmbovița pe primul loc într-un clasament realizat în funcție de procentul obținut față de ținta propusă la începerea campaniei de strângere de semnături.
Pe lângă mulțumirile adresate dâmbovițenilor, PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL-DÂMBOVIȚA îndeamnă la o participare cât mai consistentă la vot în data de 10 NOIEMBRIE 2019 pentru a fi alături de garantul democrației și echilibrului social și politic din România – KLAUS IOHANNIS.

Biroul de presă al PNL Dâmbovița