Gestul făcut de fostul liberal Ciprian Prisăcaru de a se înscrie în PSD a fost aspru criticat de către foștii colegi din PNL!

 

                                                      "Ciprian Prisăcaru, proaspăt trecut în neființă politică pentru PNL"!

Secretarul general al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că Prisăcaru, iubitor de sport și practicant de curling, a plecat la PSD pentru că la PNL nu a găsit baza sportivă adecvată.

 

 

 

După anunțul înscrierii în PSD Târgoviște, Prisăcaru a revenit cu o postare în care și-a argumentat controversata decizie.

"Da, am ales PSD!
Deși mulți şi-au dat cu părerea în aceste zile despre alegerea mea, nimeni nu m-a întrebat și care au fost motivele pentru aceasta. De aceea, obligat fiind față de cei care și-au pus încrederea în omul Ciprian Prisăcaru și nu în vreun partid, voi explica cât pot de succint această alegere.
Înainte, aș sublinia totuși că spre deosebire de mulți alții, eu am avut puterea de a-mi asuma oficial dorința de a trece într-o echipă pe care o admir.
Încep prin a face un apel la memorie și vă readuc aminte alegerile locale de anul trecut, unde am gustat din plin trădarea unor așa ziși prieteni, mimarea sprijinului din partea unor membri ai formațiunii politice pentru care candidam și lipsa unui ajutor real din partea celor care se voiau a fi ,,susținătorii dreptei". Am avut alături oameni pe care îi număr pe degetele de la o mână, oameni de caracter alături de care am reușit o campanie decentă și un rezultat remarcabil în condițiile date.
Pentru foștii mei colegi niciodată nu a fost important viitorul, au demonstrat-o prin înlăturarea oricărui tânăr de perspectivă și nici nu a fost vreodată importantă puterea votului, au contat doar interesele unor cercuri de influență.
Am văzut că sunt indivizi care încearcă să creeze impresia că am ales alt drum pentru avantaje. Fals. Am fost și sunt un om care își respectă profesia. Mai mult decât atât, poziția actuală nu mi-a fost și nici nu îmi este amenințată, așa cum insistă unii atotcunoscători. Spre disperarea unora, mi-am continuat drumul profesional așa cum l-am și construit, cu efort și multă muncă și le reamintesc ,,specialiștilor" că am venit la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște tot dintr-o funcție de conducere a unui alt club sportiv, însoțit fiind de un bagaj de experiență și cunoștințe solide acumulate de-a lungul carierei. În același timp, de atunci și până acum am abandonat activitatea politică.
Da, am ales să lucrez cu fostul meu contracandidat pentru că mi-a demonstrat că este capabil, foarte serios, bine organizat, dar și pentru că el și echipa lui sunt în realitate foarte preocupați de dezvoltarea comunității noastre, prin fapte și nu prin interese și vorbe meșteșugite.
Vă asigur că sunt multe de spus, lucruri pe care în timp vi le voi face cunoscute, însă până atunci doresc să îi rog să nu mai joace teatru pe aceia care au făcut figurație la localele de anul trecut, pe cei care trăiesc de pe urma ,,donațiilor" și pe fățarnicii care acum se dau de ceasul morții. Culmea ipocriziei este că vânzătorii și adevărații trădători de atunci, pozează în fecioare neprihănite și vor să fie port drapel pentru viitor...
Celor care și-au pus încrederea în mine ca persoană, le transmit că nu mi-am schimbat principiile, că în continuare obiectivele mele sunt legate de dezvoltarea comunității noastre și că motivele acestei schimbări sunt profund întemeiate.
Dincolo de trădările, minciunile și lipsa de orizont la care am renunțat, am găsit la PSD o organizație modernă cu valori bine definite, deschidere la dialog, respect și preocuparea reală pentru binele celor mulți.
Cu sinceritate, același Ciprian Prisăcaru".