Liberalii dâmbovițeni cer demisia Rovanei Plumb din Parlamentul European. Într-o postare pe pagina de facebook a formațiunii politice, liberalii susțin că  Europa a sancționat-o  iremediabil pe Rovana Plumb  și, în opinia lor, trebuie să părăsească definitiv spațiul public.

 

"Vreme de aproape 8 ani județul Dambovița a trăit sub blestemul P.S.D.

Mulțumită PSD-Dâmbovița și camarilei din fruntea lui orice pespectivă de dezvoltare sau investiții în infrastructură a murit încă din fașă.

Având astăzi în frunte pe Rovana Plumb s-a atins culmea neputinței, incompetenței și infatuării pe care,din păcate, județul Dâmbovița este aidoma unui trist blestem, obligat să deconteze și să suporte.

Să ajungi la Bruxelles în numele României, susținută de un personaj trist și incompetent precum Viorica Dăncilă și să te întorci acasă cu coada între picioare pentru că Europa s-a săturat de matrapazlâcurile tale, ce poate însemna asta pentru România!?Asta înseamnă o imensă rușine pe care țara asta nu o merită.

Pata pe care o aruncă astăzi pe obrazul județului Dâmbovița Rovana Plumb, ne face să ne aducem aminte de tot trecutul ei apropiat.

Ne aducem aminte de fiul ei, Andrei Plumb care bântuie prin județ ........... pentru a rezolva problemele dâmbovițenilor sau pentru a “valorifica”banii publici?!

Ne aducem aminte că Rovana Plumb a avut funcții înalte la nivel național și nu a realizat nimic pentru județul Dâmbovița.

Absolut nimic legat de infrastructura mare și dacă ne bănuiți de subiectivism mergeți în Buciumeniul natal și vorbiți cu oamenii.

Astăzi,când Rovana Plumb a aruncat din nou cu noroi pe obrazul României, îi cerem public să-și prezinte demisia din Parlamentul European.

Cerem acest gest de onoare într-un moment în care Europa a sancționat-o într-un mod iremediabil și Rovana Plumb trebuie să părăsească definitiv spațiul public".