Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a ieșit, miercuri, în conferință de presă, prima după turul I al alegerilor prezidențiale, în care a vorbit atât de rezultatele obținute de echipa pe care o conduce la nivelul județului, dar și despre ceea ce urmează să se întâmple.

El a punctat faptul că victoria PNL în primul tur de scrutin în fața PSD este rezultatul muncii în echipă, unei tactici bune, dar se datorează și greșelilor făcute de adversarii politici.

"Cred că suntem singurul județ din această zonă care am reușit în primul tur să obțină un rezultat mai bun decât PSD-ul", a afirmat Guran.

Liderul liberal a anunțat că, în Dâmbovița, lucrurile se vor schimba în bine, sub guvernarea PNL.

"În Dâmbovița, se vor schimba în bine o parte dintre lucruri. Cel puțin eu, cu toate riscurile de rigoare, cu toate denigrările în diverse medii online, cu toate amenințările pe care le-am primit colateral de la unii care spun ei că anumite clanuri interlope trebuie să conducă pe aici și știu că există  și legături din partea unora care au chiar funcții pe la PSD, nu mi-e teamă și veți vedea că vom încerca să destructurăm acest sistem în care s-au sifonat bani mulți în Dâmbovița". 

"Vom încerca pe viitor să promovăm oameni care vor să facă ceva pentru Dâmbovița, chiar dacă vor fi luați la puricat", a spus Guran.

Șeful PNL a semnalat o serie de derapaje la nivelul județului pe perioada campaniei electorale și a cerut Poliției să vegheze la respectarea legii.

"Atrag atenția Poliției să fie foarte atenți, în turul doi, la cei care vin cu atenții pentru oameni, care îi duc la vot prin diverse cartiere în Târgoviște, unde parcă a părut prea hotărâtă treaba și nimeni nu a luat atitudine ... Organele care trebuie să acționeze trebuie să rețină: PNL a venit la guvernare și vrea corectitudine! Venim să spunem un singur lucru: să vegheze ca votul să fie absolut corect, fără aranjamente, fără daruri date. Cred că trebuie să mergem către normalitate. Primul pas s-a făcut", a mai arătat acesta.