Adrian Țuțuianu este noul coordonator al organizației județene Pro România. După plecarea în bloc a membrilor fondatori la nivelul județului, Pro Romania Dambovița strange randurile și se pregătește pentru anul electoral 2020. Echipa de conducere a fost completată cu deputat Oana Vlăducă- secretar executiv, Adrian Popescu- președinte al Organizației Municipale, Silvia Mareș- președinte al Organizației de Femei, Dumitru Irena- președinte al Organizației de Tineret, Marius Dumitru- președinte al Organizației de Pensionari, Răzvan Buță- trezorier și Adriana Vlad- coordonator al departamentelor de specialitate ale partidului.

Senatorul Adrian Țuțuianu a anunțat că, imediat după sărbători, va începe o perioadă de muncă intensă pentru constituirea de organizații în toate localitățile județului și stabilirea candidaților pentru funcțiile de primar, consilieri județeni, consilieri locali, dar și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Chiar dacă au fost sărbătorile, încercăm să ne reorganizăm după ce am avut plecările, pe care le cunoașteți, din partid. Am avut o ședință organizatorică cu participarea coordonatorilor din toate localitățile județului Dâmbovița. Am luat câteva decizii, am stabilit pe cei care vor asigura conducerea Organizației în continuare… (…) Am avut o întâlnire cu liderii organizațiilor locale, întâlnire în cadrul căreia am stabilit activitățile organizatorice pe care urmează să le derulăm în perioada următoare, vom relua activitatea propriu-zisă de partid pe data de 4 ianuarie 2020 și până la sfârșitul lunii ianuarie ne-am propus să avem constituite toate organizațiile din județ, până la 1 martie să avem alegeri în organizațiile comunale, orășenești, municipale, în luna martie să avem o Conferință Județeană și de asemenea, în luna martie, până pe data de 15, să definitivăm și să putem prezenta candidații noștri pentru funcțiile de primar, președinte al Consiliului Județean, consilieri județeni și consilieri locali. Sunt optimist și sunt convins că vom avea un rezultat bun la alegerile locale și parlamentare de anul viitor”, a declarat senatorul Adrian Țuțuianu, coordonator Pro România Dâmbovița.

Cine mă cunoaște, cine știe ce lider sunt, e așteptat să vină lângă mine, umăr la umăr, ca întotdeauna, luptându-ne pentru fiecare sat, pentru fiecare comună, pentru fiecare oraș, este mesajul lansat la sfarșit de an de liderul Pro Romania.