Duminică, 19 ianuarie, după mai multe amânări, se va desfășura Conferința Județeană de Alegeri la PSD Dâmbovița. Două echipe își vor disputa funcțiile de conducere în organizație: Corneliu Ștefan-Titus Corlățean-Cristian Stan care luptă pentru unitatea și revenirea la normalitate a partidului și Rovana Plumb-Alexandru Oprea-Carmen Holban care vor continuitate.

Alături de nume cu greutate, Titus Corlățean și Cristian Stan, Corneliu Ștefan și-a propus ca, din postura de președinte al organizației să reașeze formațiunea social-democrată pe suportul normalității, în care încrederea, unitatea, comunicarea să fie repere care să conducă partidul la victorie și județul la dezvoltare.

"A sosit vremea revenirii la normalitate. A sosit timpul să fim din nou o echipă, o forță, un gând, o faptă. Frământările de până acum, dezbinarea, ura, trebuie îndepărtate!

#PSD #Dâmbovița a fost dintotdeauna un etalon al încrederii, al unității, al comunicării, al rezultatelor excepționale.

Trebuie să arătăm oamenilor, cetățenilor acestui județ, că suntem mai sus de orice interes de grup, că luptăm pentru ei, că scopul și rostul nostru este acela de a dezvolta acest județ, de a-l face prosper.

E nevoie să arătăm dâmbovițenilor că PSD lucrează în beneficiul lor și pentru dezvoltarea acestui județ.
Duminică, să votăm pentru reașezarea organizației #PSD #Dâmbovița pe suportul normalității!
Este vremea să votăm echipa care unește partidul!
Să votăm echipa redevenirii noastre!", este mesajul transmis de Corneliu Ștefan.