Decizia autorităților de a bloca accesul la informațiile privind pandemia de COVID-19 a generat panică în rândul populației. Reprezentanții PSD Dâmbovița au criticat virulent această atitudine, astăzi, în cadrul primei conferințe de presă on-line în actualul context. 

Președintele organizației județene, deputatul Corneliu Ștefan, a taxat acest lucru și a cerut reprezentantului guvernului în teritoriu să comunice situația la nivelul Dâmboviței și măsurile care au fost luate.

"Dâmbovițenii nu pot afla în timp util care este evoluția situației generată de COVID-19 în județ, pentru că singura instituție care putea să îi informeze, Prefectura Dâmbovița, nu mai are voie să facă acest lucru.
Ministerul de Interne a interzis dezvăluirea numărului de persoane infectate, a testelor efectuate sau a stării de sănătate în care se află pacienții infectați cu COVID-19.
Potrivit ordinului emis de MAI, aceste date vor fi furnizate doar de la nivel central!
Mi se pare anormal însă să nu putem afla la timp aceste date de la prefectul judetului #Dâmbovița.
Voi face tot ceea ce ține de mine ca oamenii să fie informați în timp real, cât mai prompt și cât mai corect despre evolutia virusului și în județul nostru!
Țin să precizez că până în momentul de față, în județul nostru, NU s-au depistat cazuri de COVID-19",
spune liderul PSD Dâmbovița