• Din punct de vedere economic, România e deja la pământ!
  • Trebuie găsit un echilibru între nevoia de reluare a activității economico-sociale, culturale, politice și sportive și nevoia de protecție a sănătății populației!
  • Cred că este o panică întreținută din motive care îmi scapă!

România nu-și mai poate permite, în toamnă, niciun fel de restricții în ceea ce privește activitatea economică, avertizează vicepreședintele Pro România, senatorul Adrian Țuțuianu.

Semnalul său vine pe fondul exprimării unor îngrijorări cu privire la izbucnirea unui nou val al epidemiei de coronavirus spre finalul acestui an.

"România e deja la pământ din punct de vedere economic și, dacă în toamnă, mai luăm 2 luni de măsuri de închidere a unităților economice, ne vom prăbuși total și nu ne vom mai reveni niciodată", este de părere demnitarul.

"Eu nu vreau să fiu nici ca Viorel Cataramă pentru că astfel de exagerări nu fac bine, dar nici nu vreau să spun că toate aceste restricții ne-au pus pe o direcție bună. Cred că trebuie găsit un echilibru între nevoia de reluare a activității economico-sociale, culturale, politice și sportive și nevoia de protecție a sănătății populației (...) Cred că este o panică întreținută din motive care îmi scapă", a mai arătat liderul Pro România.