• Pro România nu este un partid-breloc la cureaua cuiva. Este un partid care va sta pe picioarele proprii și care va face o surpriză mare la alegerile din acest an!
  • Am propus celor din PSD Dâmbovița o alianță. Am avut două întâlniri fără niciun rezultat.Suntem în situația în care, din cauza lor, proiectul unei alianțe comune a fost omorât! 

 

Pro România va avea candidați la funcțiile de primari și liste complete de consilieri în toate localitățile! Este mesajul ferm pe care îl transmite președintele organizației județene a formațiunii, senatorul Adrian Țuțuianu.

El a reiterat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă online, că își asumă candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

"Adrian Țuțuianu nu a murit politic! Mai am multe de spus în viața publică locală și națională", spune politicianul care vine și cu un mesaj direct pentru social-democrații dâmbovițeni. "Dacă mă doriți ca adversar, voi face față! Eu am răni adânci de pe câmpurile de bătălie politică, nu de pe facebook. Duc și următorul război și cu PNL, și cu PSD dacă asta își propun", a arătat Țuțuianu.

Liderul Pro România a venit cu precizări în contextul în care mai mulți primari social-democrați s-au arătat deranjați de faptul că Țuțuianu își consolidează partidul cu structuri în teritoriu.

"Le-aș spune primarilor care mă întreabă de ce-mi construiesc structuri în teritoriu că am propus celor din PSD Dâmbovița o alianță. Am avut două întâlniri fără niciun rezultat.Suntem în situația în care, din cauza lor, proiectul unei alianțe comune a fost omorât (...) N-am vreo dispută personală cu vreunul dintre liderii PSD Dâmbovița. Sunt în continuare în relații bune cu mulți dintre primari,sunt în relații bune cu Corneliu Ștefan, dar asta nu mă împiedică să-mi urmăresc propriile obiective politice. Pro România nu este un partid -breloc la cureaua cuiva. Este un partid care va sta pe picioarele proprii și care va face o surpriză mare la alegerile din acest an".