Preşedintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ştefan, alături de preşedintele excutiv al organizaţiei judeţene, senatorul Titus Corlățean, şi vicepreședintele PSD Dâmbovița, Ionuț Săvoiu, au vizitat, vineri,   mai multe comune dâmbovițene pentru a verifica stadiul proiectelor și programelor propuse de social-democrați.

Prima oprire a fost în comuna Corbii Mari! Primarul social-democrat, Ionuț Bănică, a semnat 8 contracte de finanțare cu o valoare de aproape 30.000.000 de lei doar în ultimii doi ani.
 
 
Banii reprezintă investiţi în următoarele proiecte:
  • Realizare infrastructură de apă uzată în comuna Corbii Mari. Valoarea acestei investiţii este de 4.500.000 de lei;
  • Construire grădiniţă în satul Corbii Mari. Valoarea lucrării este de peste 2.000.000 de lei;
  • Construire unitate sanitară în comuna Corbii Mari – aproape 3.300.000 de lei;
  • Asfaltare şi modernizare drumuri de interes local – 9.505.00 lei;
  • Modernizare străzi şi drumuri comunale – 3.900.000 lei;
  • Construire Grădiniţă în satul Ungureni – 2.200.000 de lei;
  • Construire Grădiniţă în satul Grozăveşti – 2.050.000 de lei;
  • Modernizare reţea electrică şi transformatoare în satele Corbii Mari, Petreşti, Satu Nou şi Bărăceni – 1.700.000 de lei.
 
 
Conducerea organizației județene a constatat că rogramul de investiţii promis de PSD Dâmbovița a fost pus în practică şi în comunele Odobeşti şi Brezoaele. Locuitorii din Odobeşti au, datorită proiectelor PSD, investiţii finalizate sau în curs de finalizare de peste 7.500.000 de lei. 
Şi în Brezoaele se lucrează în momentul de faţă la construirea şi dotarea unei grădiniţe. De asemenea, în satele din comuna Brezoaiele s-au efectuat lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere de peste 1.400.000 de lei.
Conducerea PSD Dâmbovița a vizitat și comuna Tărtășești. Împreună cu primarul comunei, Cristian Tudorache, și viceprimarul, Ștefan Chirilă, au fost verificate proiectele deja finalizate sau aflate în curs de implementare.
 
 În Tărtășești, în ultimii 4 ani, au fost investite aproape 42.000.000 de lei în 41 de proiecte legate de rețele de apă și canalizare, rezervoare de apă, asfaltări și modernizări ale străzilor din comună, precum și de terenul de sport al școlii din comună.
 
"PSD Dâmbovița a ţinut cont întotdeauna de oameni, iar proiectele noastre au coincis, întodeauna, cu nevoile dâmboviţenilor. Proiectele care urmează a fi promovate în viitor au în vedere dezvoltarea fiecărei localităţi dâmboviţene, iar acest lucru se poate face doar prin muncă de echipă, alături de oameni!", spun liderii social-democrați.