Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița a hotărât, marți seară, în unanimitate, că organizația PSD Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția Consiliului Județean. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al organizației județene, Costin Cozma.
"O spunem încă o dată, ferm, răspicat și fără echivoc: nu avem în Pro România un adversar politic. Însă, noi susținem că este necesar să plecăm la negocieri de pe poziții cinstite, sincere și care au doar un singur scop: interesul județului Dâmbovița și al dâmbovițenilor.
PSD DÂMBOVIȚA are echipa necesară care va aduce un suflu nou în județul nostru, o echipă ce va implementa soluții care țin cont de timpuri, de grijile și nevoile reale ale oamenilor", a declarat Cozma, joi, în cadrul unei conferințe de presă online.

Șansa unei alianțe electorale între PSD și Pro România la nivel județean, văzută de unii lideri singura soluție de victorie în alegeri, a fost ratată, întrucât negocierile nu au dat rezultate, cele două formațiuni urmând să meargă pe varianta propriului candidat. Atât șeful PRO România Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, cât și  președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, și-au anunțat, intenția de a candida pentru funcția de șef al administrației județene.