• "Dorim să schimbăm radical modul în care se face politică și clasa politică dâmbovițeană. Este greu să spui că lucrurile se schimbă, dincolo de drum, apă, canal, în condițiile în care, de 30 de ani, cam aceleași personaje se învârt în fiecare comună, oraș sau municipiu, fiind, prin alternanță, la puterea locală!"
  • "Suntem un partid foarte deschis pentru generația tânără, un partid în care acordăm un loc foarte important femeilor!"

Pro România Dâmbovița se vrea revelația competițiilor electorale din acest an, atât la nivel național, cât și județean.Obiectivul nu este unul foarte greu de atins în contextul în care garnitura de oameni  cu care vine în fața electoratului formațiunea condusă la Dâmbovița de senatorul Țuțuianu este dominată de oameni tineri. 

Primul lot de zece candidați cu care Adrian Țuțuianu iese la lupta electorală a fost prezentată luni, în cadrul unei o conferințe de presă, prima organizată în format clasic de la începutul pandemiei. Opt dintre aceștia au vârsta sub 40 de ani.

 "Vă spun astăzi că vom face o adevărată revoluție în politica dâmbovițeană. Eu i-am spus „Revoluția tinerilor”, pentru că dorim să schimbăm radical modul în care se face politică și clasa politică dâmbovițeană. Este greu să spui că lucrurile se schimbă, dincolo de drum, apă, canal, în condițiile în care, de 30 de ani, cam aceleași personaje se învârt în fiecare comună, oraș sau municipiu, fiind, prin alternanță, la puterea locală. Eu cred că a venit vremea să nu mai alegem dintre 2-3 persoane care se învârt, de 30 de ani, prin diverse partide politice și să dăm șansă unei generații noi", a spus liderul Pro România. 

"Sunt convins că vor face rezultate foarte bune. Nu toți vor putea câștiga primăria în 2020, dar ei vor fi generația de primari ai anului 2024. Am mare încredere în ei și sunt hotărât să merg cu ei într-o bătălie, care este dificilă. PRO ROMÂNIA va fi revelația competițiilor electorale din acest an și în județul Dâmbovița, și la nivel național”, a declarat Adrian Țuțuianu.

„PRO ROMÂNIA este un partid care, astăzi, are în Dâmbovița 15-16%. Potențialul acestui partid este spre 30%, potrivit tuturor studiilor sociologice din ultima perioadă. Suntem un partid cu identitate proprie, social-democrat, cu peste 4.500 de membri, în fiecare zi vin oameni noi. Suntem un partid foarte deschis pentru generația tânără, un partid în care acordăm un loc foarte important femeilor",a  mai adăugat el.