• "Cred că este foarte important să aducem oamenii potriviți la locul potrivit. Cred că este momentul să aducem nume noi în față, oameni bine pregătiți care pot cu adevărat să ocupe o funcție în Consiliul Local și să se ridice la înălțimea așteptărilor noastre, dar mai ales ale târgoviștenilor".
  • "Cred că suntem pe drumul cel bun ca organizație locală și cred că avem în componență oameni bine pregătiți, care au un cuvânt de spus!"

PNL Târgoviște a dat refresh listei de consilieri  care vor face parte din noul for administrativ local. Șeful formațiunii, Aurelian Cotinescu, a anunțat că doar unul dintre actualii consilieri locali se va mai regăsi pe noua listă.

"În acest moment, lista de consilieri pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște este stabilită în procent de 80-90%. Un singur consilier actual se mai regăsește în viitoarea echipă, domnul Bercu", a precizat Cotinescu.

Care sunt motivele pentru care s-a modificat într-o asemenea proporție lista, a explicat în continuare liderul liberal.

"Eu conduc organizația liberală târgovișteană de aproximativ un an și jumătate, i-am moștenit. Din punctul meu de vedere, le-am cerut niște lucruri simple: să prezinte proiecte de dezvoltare ale orașului, proiecte personale, apoi să arate capacitatea lor de a comunica, de a lucra, de a câștiga în rândul lor oameni, să fie capabili să obțină funcția de consilier local, să aibă cunoștințele necesare și să poată cu adevărat să aducă un plus orașului Târgoviște. Cred că este foarte important să aducem oamenii potriviți la locul potrivit. Cred că este momentul să aducem nume noi în față, oameni bine pregătiți care pot cu adevărat să ocupe o funcție în Consiliul Local și să se ridice la înălțimea așteptărilor noastre, dar mai ales ale târgoviștenilor. Cu actualii colegi am lucrat aproape bine, însă, este momentul unei noi echipe, una tânără pe care ne bazăm în această perioadă. Deocamdată, nu am stabilit ordinea lor pe listă, mai avem foarte mult de muncă și fiecare va dovedi ce poate până în ultima clipă”, a declarat președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu.

"Avem bunăvoință și, cu siguranță, această organizare mai are câteva lucruri de șlefuit.  Apoi, cu siguranță, vom arăta foarte, foarte bine. Cred că suntem pe drumul cel bun ca organizație locală și cred că avem în componență oameni bine pregătiți, care au un cuvânt de spus", a mai punctat liderul liberal.