Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, a vorbit marți, în cadrul unei conferințe de presă, despre stadiul celui mai important proiect de la nivelul județului Dâmbovița, cel referitor la dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată finanțat prin POIM.

Ștefan a subliniat că proiectul a înregistrat, în ultima perioadă,  întârzieri, dar a dat asigurări că este  în grafic.

"Proiectul este în grafic, are o întârziere, dar anul acesta, în luna septembrie, așa cum conducerea Companiei de Apă și-a asumat în fața reprezentanților UAT-urilor și în fața dâmbovițenilor, acest contract va fi semnat de către CATD, împreună cu Ministerul Fondurilor Europene", a arătat liderul social-democrat.

"Am scurtat aceste întârzieri și vreau să vă spun că, pentru dâmbovițeni, acest proiect este primordial și îi asigur că ne vom ocupa pentru a semna proiectul anul acesta în luna septembrie 2020 și va fi un real succes.

Am vrut să vin în fața dâmbovițenilor cu această temă pentru că am văzut, în ultimul timp, foarte multe abordări referitoare la acest proiect și cred că dâmbovițenii trebuie să știe adevărul ”, a explicat președintele PSD Dâmbovița.

53 de unități administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița ar urma să  beneficieze de pe urma acestui proiect.