• Vă mărturisesc că nu intenționez și că nu ne trimite un partid în lada de gunoi, ci electoratul. Din 4 în 4 ani, concurăm cu toții în condiții egale, pe niște posturi libere. Să ne-nțelegem!
  • Cred că asta nu înțeleg aleșii noștri de orice nivel. În momentul în care se așază pe un scaun consideră că le aparține și că le ataci propria avere sau proprietate!

Nu au de gând să facă figurație și nu intră în competiția electorală cu statutul de învinși! Cel puțin, așa susțin liberalii dâmbovițeni care au reacționat astăzi, într-o conferință de presă, la afirmațiile acuzatoare făcute ieri de adversarii tradiționali, social-democrații.

Mesajul lansat de secretarul executiv al PSD, Cristian Stan care pledează pentru realizarea unei alianțe de stânga care să trimită PNL la lada de gunoi a istoriei mulți de acum înainte i-a deranjat pe liberali care au oferit astăzi o replică. 

Inspectorul școlar general, Ion Sorin, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean a precizat că s-a simțit jignit personal de afirmațiile pesediste.

"Vă mărturisesc că nu intenționez și că nu ne trimite un partid în lada de gunoi, ci electoratul. E prea mare aglomerație acolo și nu vom ajunge prea curând.  Domnilor, la fiecare 4 ani concurăm pentru niște scaune goale, nu aflate în proprietatea cuiva. Cred că asta nu înțeleg aleșii noștri de orice nivel. În momentul în care se așază pe un scaun consideră că le aparține și că le ataci propria avere sau proprietate. Din 4 în 4 ani, concurăm cu toții în condiții egale, pe niște posturi libere. Să ne-nțelegem", spune Ion Sorin. "După îngrijorările pe care le văd în tabăra adversă, se pare că avem șanse mari. Altfel nu pot să interpretez aceste mesaje jignitoare", a  adăugat liberalul. El a mai precizat că speră la o campanie electorală decentă, pozitivă, bazată pe proiecte și nu pe greșelile adversarilor politici.