• "Nu s-a reușit nici protejarea stării de sănătate a  populației, dovadă că suntem locul trei în Europa și s-a distrus și economia națională. Sectoare întregi din economie sunt închise și la acest moment și generează șomaj pe bandă rulantă și sărăcie, în absența unor măsuri de relansare economică"!
  • "Indirect, Guvernul a generat pierderea a mii de vieți omenești, persoane cu alte afecțiuni care au decedat din lipsa tratamentului necesar din cauza că spitalele au fost închise"
  • "Starea aceasta de pandemie a folosit pentru afaceri veroase pe banii statului, pentru promovarea unor incompetenți pe funcții publice"

 

Vicepreședintele Pro România, senatorul de Dâmbovița Adrian Țuțuianu reacționează virulent la măsurile restrictive din perioada marcată de pandemia de Covid-19 și contestă politica păguboasă a guvernanților, în contextul în care numărul infectărilor crește exponențial, iar economia este pe butuci.

"Măsurile și restricțiile impuse de Guvernul Orban au fost aberante, discriminatorii, ilogice, neprofesioniste și politicianiste. Iată că nu s-a reușit nici protejarea stării de sănătate a  populației, dovadă că suntem locul trei în Europa și s-a distrus și economia națională. Sectoare întregi din economie sunt închise și la acest moment și generează șomaj pe bandă rulantă și sărăcie, în absența unor măsuri de relansare economică", arată liderul Pro România.

Țuțuianu acuză autoritățile de la București de măsuri aberante care au dus la pierderi de vieți omenești.

"Indirect, Guvernul a generat pierderea a mii de vieți omenești, persoane cu alte afecțiuni care au decedat din lipsa tratamentului necesar din cauza că spitalele au fost închise", spune parlamentarul. 

"Starea aceasta de pandemie a folosit pentru afaceri veroase pe banii statului, pentru promovarea unor incompetenți pe funcții publice. PNL are un singur obiectiv, organizarea cât mai rapidă a alegerilor", concluzionează Țuțuianu.