Liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran îi reproșează omologului său de la PSD că își asumă paternitatea rezolvării unor proiecte care nu s-au materializat pe timpul guvernării social-democrate.

Într-un comunicat de presă, președintele liberal vorbește despre demersurile făcute de el în privința deblocării unui proiect de infrastructură devenit deja veșnica temă de campanie, DN71 și s-a arătat deranjat de anunțul făcut zilele trecute, de președintele social-democraților dâmbovițeni pe acest subiect. Guran își acuză omologul social-democrat de minciună și demagogie.

"Corneliu Ștefan nu a reușit in atâția ani în care partidul lui a fost la guvernare sa demareze proiectul DN71, iar acum când Guvernul PNL, in sfârșit deblochează proiectele, apare dumnealui cu aceste minciuni cum că el a vorbit la CNAIR, a făcut, a dres", se arată într-un comunicat.

Șeful PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, anunța zilele trecute că, în urma discuțiilor cu reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, s-au primit asigurări că, în cel mult o săptămână, pentru DN 71, vor fi reluate procedurile de achiziție a serviciilor de proiectare și execuție.