Deputatul Corneliu Ștefan va acorda audiențe și în alte localități dâmbovițene decât în cele două orașe în care și-a deschis cabinete parlamentare (Pucioasa și Fieni)!

"De astăzi, voi merge în teritoriu și vreau să acord aceste audiențe și în alte localități și în  primării, nu numai în cele două cabinete parlamentare", a anunțat deputatul luni, în cadrul unei conferințe de presă.

Corneliu Ștefan a prezentat raportul privind activitatea parlamentară la 6 luni de mandat.

Activitatea în cifre: 6 propuneri legislative inițiate( modificarea și completarea legii nr. 550/2004 privind organizarea și funcționarea Jandarmeriei Române, proiect de lege privind trecerea unor imobile di domeniul public al statului și din administrarea Apelor Române în domeniul public al al unităților administrativ-teritoriale și în administrarea consiliilor locale și județene, proiect de lege privind modificarea art. 19 privind legea contabilității și completarea legii societăților comerciale nr. 31/1990, propunere legislativă privind modalitatea de gestionare a pungilor de plastic, propunere legislativă privind modificarea și completarea legii 98/2016 privind achizițiile publice depusă pe 30 iunie 2017 la Secretariatul Parlamentului și proiectul legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice), 10 interpelări și o întrebare, o moțiune semnată și susținută și o declarație politică "Țara are nevoie de liniște".

Printre cele mai importante interpelări ale parlamentarului se numără cea către ministrul Turismului privind Stațiunea Turistică Moroeni- Padina-Peștera, Ministerul Sănătății privind reînființarea stației de ambulanță la Pucioasa, Ministerul Tineretului și Sportului privind reparația capitală a acoperișului Sălii Sporturilor din Târgoviște și Ministerul Energiei privind Termocentrala Doicești.

 

Corneliu Ștefan este cel mai tânăr parlamentar dâmbovițean. El se află la primul mandat în Parlamentul României și face parte din Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului. Totodată, face parte din delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.