Adrian Țuțuianu nu este patriot! Declarația a fost făcută marți, în cadrul unei conferințe de presă, de către un lider marcant al PNL Dâmbovița. 

"Sunt foarte impresionat de noul loc de muncă al domniei sale. Îmi dau seama ce frumos a crescut în politică din anul 2000 încoace după ce s-a sprijinit pe umerii domnului primar Furcoiu. În 17 ani  a crescut așa, e dodoloț, e ministrul Apărării astăzi. Ce pot să spun, să fie sănătos. Succes nu-i doresc pentru că suntem adversari politici, dar să fie sănătos!", a declarat secretarul general al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu.

"Când te apuci de politică și nu vorbești și de un dram de patriotism, să lucrezi ca om politic și în folosul țării, niciodată România nu se va face bine. Niciodată țara asta nu se va face bine, dacă liderii politici nu-și vor pune problema să lucreze în folosul țării. Nu este patriot (n.r. Adrian Țuțuianu), aceasta este părerea mea. Când o să-mi arătați dvs. mie un dram de patriotism la domnul Adrian Țuțuianu manifestat de domnia sa prin gesturi sau prin activități în sensul ăsta, o să spun că aveți dreptate. Domnul Țuțuianu ca să fie patriot, în primul rând trebuie să fie sincer atunci când vorbește în fața oamenilor și să le spună adevărul legat de starea națiunii", a mai explicat liderul liberal.