Ruptura dintre conducerea organizației județene a PNL Dâmbovița și cei doi parlamentari liberali nu este văzută ca o tragedie de către liderii formațiunii, care sunt convinși  că cei doi vor reveni la sentimente mai bune pe măsură ce se apropie anul electoral.

Faptul că cei doi aleși, deputatul Cezar Preda și senatorul Iancu Caracota, au ales să  țină conferințele de presă la biroul parlamentar pare să deranjeze conducerea organizației care, prin vocea prim-vicepreședintelui Grozavu, atrage atenția că organizația își asumă doar declarațiile făcute  de la sediu unde se  exprimă poziția oficială a PNL. 

"Nu o consider o ruptură, poate  păreri, poziții diferite. Sigur că mi-aș fi dorit ca toate conferințele de presă ale reprezentanților PNL să fie în sediile de partid (...) Cu termenul de răceală aș fi de acord, dar eu cred că, după începerea sesiunii parlamentare, lucrurile se vor aclimatiza. Dacă nu, nu este nicio tragedie, nimic grav, chiar nu a venit Apocalipsa. Nu pot să spun că am relații foarte apropiate cu cei doi colegi, dar nici nu ne certăm", a apreciat prim-vicepreședintele PNL Dâmbovițs, Gabriel Grozavu.

Mai mult, secretarul general al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu spune că cei doi colegi parlamentari vorbesc de capul lor...

"Există în mod real o lipsă de comunicare cei doi parlamentari PNL și structura aleasă a Biroului Politic Județean (...) În primul an de mandat, fiecare parlamentar își poate permite luxul să stea ceva mai detașat de Biroul Politic Județean pentru că vede în față încă vreo trei ani de mandat. În general, apropierea parlamentarilor de structurile politice  din județele de care aparțin crește, căldura sufletească crește pe măsură ce ne apropiem de anul electoral. Eu sunt convins că, odată cu trecerea timpului, apropierea celor doi parlamentari de structura mamă PNL Dâmbovița va fi tot mai strânsă. Există în momentul de față o problemă  de comunicare evidentă pentru toată lumea. Faptul că ei aleg să facă niște conferințe de presă într-o altă locație poate fi de înțeles pentru că, în felul acesta, PNL nu face decât să țină două conferințe de presă în două locuri diferite și vine fiecare cu punctul lui de vedere. Interesant e ce spune fiecare în conferințele de presă și obligația lor este să susțină demersurile PNL oricând și oriunde. În conformitate cu statutul PNL, dânșii sunt vicepreședinți ai Biroului Politic Județean. Mai rar, dar vin pe la aceste ședințe. Ținem ședințele de BPJ și fără dânșii și luăm și decizii", a precizat secretarul general al organizației, Gabriel Plaiașu.