Realizarea celui  mai mare proiect de infrastructură din istoria judeţului Dâmbovița este  un semnal excelent pentru dezvoltare, este de părere deputatul Corneliu Ștefan.

Pe 26 septembrie, a fost lansat cel mai mare proiect de infrastructură de transport din județul Dâmbovița! Este vorba despre „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B pe traseul limită județ Prahova - Moreni - Gura Ocniței - Răzvad - Ulmi - Târgoviște - Comișani - Bucșani - Băleni - Dobra - Finta - Bilciurești - Cojasca - Cornești - Butimanu - Niculești - limită județ Ilfov”.

"Având drumuri moderne, cu toate amenajările specifice, putem spera şi la oportunitatea investiţiilor economice.

Acest proiect, în valoare de peste 200 de milioane de lei, care implică reamenajarea a 62 de kilometri de drumuri judeţene, a fost conceput şi avansat de către senatorul Adrian Ţuţuianu, în perioada când îndeplinea funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Dâmboviţa intră, prin proiectul "Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B şi DJ 101 B, pe traseul limită judeţ Prahova-Moreni-Gura Ocniţei-Răzvad-Ulmi-Târgovişte-Comişani-Bucşani-Băleni-Dobra-Finta-Bilciureşti-Cojasca-Corneşti-Butimanu-Niculeşti-limită judeţ Ilfov", în rândul judeţelor cu reţele rutiere de nivel european!

Felicit toţi factorii implicaţi în derularea acestui megaproiect şi echipa de implementare. Sunt convins că lucrările vor demara la termenele stabilite şi se vor încheia la fel.

În calitatea mea de parlamentar de Dâmboviţa, voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a atrage cât mai multe investiţii în judeţul nostru. De dezvoltarea economică depinde prosperitatea tuturor cetăţenilor!", spune parlamentarul social-democrat.