Șeful PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu și deputatul Cezar Preda au revenit la sentimente mai bune! Un prim exemplu este participarea acestora împreună la conferința de presă în sediul județean al partidului care tocmai a fost modernizat.

Se pare că relațiile dintre cei doi nu mai sunt la fel de tensionate ca acum câteva luni, când nu pierdeau nicio ocazie de a se "tăia" în declarații. Explicațiile reconcilierii au venit chiar astăzi, de la cei doi protagoniști prezenți la conferința de presă.

"Ca în orice familie, există dispute mai mult sau mai puțin dure. Cu toții trebuie să revenim la sentimente mai bune și  să dăm dovadă de unitate. Menirea mea ca președinte este să strâng lângă mine toți membri de partid indiferent de poziție ocupă (...) Dacă suntem aici împreună, înseamnă că am făcut pași importanți în relația noastră care, înainte de alegeri era foarte bună. A avut o ușoară sincopă și suntem pe drumul cel bun", a declarat președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu.

"La mine, când vorbesc de reconciliere nu poate fi vorba decât de interes: cel al Partidului Național Liberal", a spus la rândul său deputatul Cezar Preda.

Întrebați cine a făcut primul pas în sensul apropierii, Cezar Preda a răspuns.

"Amândoi odată, era să ne lovim cap în cap (n.r. râde). Chiar ne-am speriat când am văzut că ne apropiem", a replicat Preda. "Era seară", a mai adăugat Preda.