Șerban Mihăilescu, fost parlamentar și secretar general al Guvernului Năstase, a fost joi seara la Târgoviște, la Gala Topul Firmelor Dâmbovițene. Acesta a socializat cu parlamentarii PSD, senatorii Adrian Țuțuianu și Titus Corlățean,  și-a „clătit” ochii la show-ul oferit de frumoasele dansatoare, după care a dispărut.

Șerban Mihăilescu, zis Miki Spagă, a fost implicat în mai multe dosare. În noiemebrie 2014, procurorii DNA l-au pus sub învinuire în Dosarul licenţelor Microsoft, Şerban Mihăilescu fiind suspectat de instigare la abuz în serviciu, trafic de influenţă şi spălare de bani, pentru fapte comise în perioada în care acesta era ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului (SGG).

De asemenea, în iunie 2012, pe atunci senator UNPR, Şerban Mihăilescu, a fost achitat definitiv de instanţa supremă pentru faptele de primire de foloase necuvenite şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în dosarul în care era acuzat de DNA că ar fi primit necuvenit nouă arme de vânătoare.

Achitarea a venit după ce, în decembrie 2011, instanţa supremă îl condamnase la un an de închisoare cu suspendare.

 În prezent, este cercetat de DNA pentru mărturie mincinoasă în legătură cu declarația dată ca martor în instanță în dosarul în care este judecat președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.