PNL se laudă că a reușit să învingă PSD ca număr de voturi la alegerile parțiale de duminică!

Alegeri parțiale. PNL, peste PSD

Pentru prima data de la alegeri, Partidului Național Liberal a reușit să învingă partidul de guvernământ. Ca număr de voturi, Partidul Național Liberal a luat mai multe voturi decât partidul de guvernământ în ciuda unei implicări agresive în această campanie a premierului, a miniștrilor, a șefilor de deconcentrate, a angajaților din instituțiile publice de la nivel județean, și în condițiile în care partidul de guvernământ a apelat la toate formele posibile de presiune atât asupra candidaților, cât și asupra votanților din aceste localități.

 

Cu toate acestea, Partidul Național Liberal a reușit să învingă partidul de guvernământ. Am arătat că se poate. Vom pregăti cu meticulozitate toate alegerile care vor urma astfel încât să putem să învingem la fiecare tip de alegeri care vor urma partidul de guvernământ.

 

Prin această victorie, în special victoria din municipiul Deva, care a fost la o diferență de voturi care nu lasă loc de comentarii, arătăm foarte clar că Partidul Național Liberal este singura forță politică ce are capacitatea să învingă PSD-ul, și de asemenea, că Partidul Național Liberal reprezintă alternativa la modul dezastruos în care guvernează România actualul partid de guvernământ.

 

 

 

Biroul de Presa al PNL Dambovita