Șeful organizației județene a PSD nu exclude posibilitatea ca Dâmbovița să dea din nou miniștri în actualul Guvern!

"Și în viață, și în economie există curbe, mai urci, mai cobori. Eu cred că vom urca. Este cea mai bună perioadă a organizației județene Dâmbovița, indiferent că am fost ministru prea puțin sau că Rovana a plecat în condiții pe care nu le merita. Deci, este o perioadă bună pentru PSD Dâmbovița și vă aduc aminte că noi nu am avut niciodată miniștri, acum am avut 2  și sperăm să mai avem că mai sunt 3 ani de guvernare. E prima dată când avem 3 secretari de stat (...) Nu totul constă în funcții! Mai trebuie să fii și recunoscut ca un personaj care are ceva de spus! (...)", a declarat președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, la ultima conferință de presă din 2017.

Ultima oră: PSD a convocat Comitetul Executiv al partidului care va avea loc, luni, de la ora 14.00, la sediul PSD din Kiseleff, potrivit stiripesurse.ro

Principalul punct pe ordinea de zi va fi o decizie în privința Ministerului Apelor și Pădurilor, după demisia Doinei Pană. Totodată, potrivit sursei citate, s-ar putea discuta despre restructurarea Guvernului și despre convocarea Congresului Extraordinar.