COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița sistează livrarea apei către populație în comuna Finta începând cu data de 11.05.2018, deoarece în urma efectuării monitorizării suplimentare a calității apei, s-au identificat neconformități la parametrii indicatori ,,clor rezidual liber’’, ,,clor rezidual liber %’’ și parametrii microbiologici ‚’’E.Coli’’ și ’’Bacterii coliforme’’ la consumatorii de la care s-au prelevat probe de apă în satele Gheboaia și Finta Mare.

Spălarea și igienizarea întregului sistem de captare, înmagazinare și distribuire a apei potabile va dura aproximativ 5 zile, perioadă în care Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa va asigura necesarul de apă cetățenilor afectați prin autocisternele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Basarab I Dâmbovița și ale CATD, amplasate la sediul Primăriei Finta.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după reluarea furnizării. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (72 de ore), se recomandă fierberea apei utilizate în scop potabil timp de 10 minute.

 

 

 

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA