Consilierul local social-democrat de la Titu, Vlad Oprea, a lansat acuzații grave la adresa primarului orașului, Traian Niculae. 

Oprea spune că edilul este absent din viața administrativă a orașului și nu a mai demarat nicio investiție nouă în ultimii doi ani.

"Din punct de vedere administrativ, deși orașul  are un buget de 350 de miliarde de lei vechi anual, în 2017 și 2018 nu s-a demarat absolut nicio investiție nouă. Doar se continuă programul de reabilitare termică a blocurilor care acum este pe final. Programul a început în 2015, pe vremea când orașul era condus de PSD. În ultimul an, s-au făcut doar gardurile de fațadă la cele 4 cimitire din oraș, care are fiecare câte  60-70 de metri liniari și, din informațiile pe care le am, au costat în jur de 50 000 de euro bucata. E o chestie destul de gravă, domnul primar nu e de găsit pe la primărie, în afară de faptul că și-a făcut când a avut posibilitatea un salariu de 11 500 de ron, vine o oră pe zi la primărie sau deloc. Prin oraș circulă informația cum că dânsul ar avea un dosar la ANI (Agenția Națională de Integritate) cu un conflict de interese de natură penală. Adică, societăți care au lucrat pe raza orașului Titu în anii 2015 și 2016 au avut contracte pentru a alimenta cu carburant de la benzinăria unde dânsul (n.r. primarul) este acționar", a declarat joi, într-o conferință de presă, Vlad Oprea, consilier local la Titu, din partea PSD.

Oprea susține că primarul nu se implică  nici în viața administrativă a orașului, dar nici în cea politică, subliniind  că PNL nu ar mai avea nici sediu la nivelul orașului pentru că nu și-ar mai plătit chiria.