Vești bune vin, din nou, de la Primăria Pucioasa pentru locuitorii orașului! Este vorba de încă două proiecte care au primit aprobare zilele trecute.

"Am urmărit foarte bine Axele POR-ului 2014-2020 și ghidurile lor, încercând sa vedem care din nevoile localității își găsește finanțare printr-o axa sau alta", spune primarul Constantin Ana.

"Nu a fost deloc ușor, s-a muncit într-un ritm infernal, luptându-ne de multe ori și cu Autoritatea de Management pentru îndreptarea unor anomalii ale ghidurilor, pentru a atribui soluții la cât mai multe din necesitățile noastre (...)

 

După primul proiect depus pe AXA 7 și proiectul depus pe AXA 8, ambele proiecte depuse pe AXA 5, Prioritatea 5.2. au trecut de Etapa de Evaluare Tehnico Financiară (ultima etapa) cu niște punctaje excelente 86 puncte, respectiv 95 puncte (!!!), intrând in faza de precontractare (din 4 proiecte evaluate pana in acest moment, toate 4 au fost admise!!!)

Cele două proiecte, Creare grădina de agrement, recreere și recuperare pe strada Avram Iancu, respectiv, Amenajare Zona de agrement și petrecere a timpului liber prin reconversia și refunctionalizarea terenului din Lunca râului Ialomița au ca valoare sumele 919.706 lei, respectiv 12.229.791 lei și sunt sigur că reprezintă un pas important pentru creșterea atractivității orașului nostru cât și pentru sporirea confortului locuitorilor noștri.

Și pentru a răspunde la o întrebare ce cred că va sta tuturor pe buze, lucrările nu vor începe mai devreme de toamna anului viitor, cu toate eforturile pe care le vom depune.

Așa că, dragilor, va rog din suflet să îmi acordați timp. Atât îmi lipsește", mai subliniază edilul.