După un an zbuciumat și începutul unuia cu mize electorale majore, internetul abundă în mesajele transmise de oamenii politici.

Aceștia s-au întrecut în urări, în această perioadă de sărbători, utilizând cea mai accesată rețea de socializare pentru a interacționa cu oamenii și a le transmite gândurile lor pentru noul an.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, președinte interimar al PSD Dâmbovița, și-a exprimat speranța că 2019 va fi anul care va uni societatea românească în jurul a trei obiective majore.

Anul care a trecut a fost unul presărat deopotrivă cu momente de bucurie și regrete. În mod cert, a fost unul al provocărilor! Mă bucur că, în 2018, am avut ocazia să luăm o serie întreagă de măsuri bune pentru absorbția fondurilor europene, măsuri ale căror rezultate se vor vedea în anii ce urmează.

Îmi doresc mult ca 2019 să fie un an care să pună capăt stării de conflict din societatea noastră și care să ne unească în jurul acelorași obiective: construcție, dezvoltare și bunăstare!

Vă doresc un An Nou mai liniștit și multă bucurie alături de cei dragi! La mulți ani!

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, își dorește continuitate în lucrurile bune, fixarea unor obiective și mai îndrăznețe.

Restrospectivele sunt lecții pentru fiecare dintre noi. Dacă suntem înțelepți, vom învăța din ele și vom crește, ne vom întări, vom fi mai buni.
Asta îmi doresc pentru anul 2019: să știm să ducem mai departe lucrurile frumoase pe care le-am început, să construim pe temeliile bune pe care le-am pus și să ne fixăm obiective și mai îndrăznețe. Doar cutezând, vom sparge bariere și vom pune noi înșine bornele de care să se țină seama.
La mulți ani, prieteni!
La mulți ani, Târgoviște!

Deputata Carmen Holban  îndeamnă românii să fie optimiști și pregătiți pentru un an mai bun.

Granița anilor ne oprește puțin gândul și ne trimite la reflecție. Ce am făcut bine în anul care se încheie? Ce am făcut mai puțin bine? Ce avem de îndreptat? Ce putem cultiva mai eficient?

Pentru toate, înainte de orice, e nevoie de sănătate și liniște. În confortul acestor binecuvântări, vom putea atinge orice obiectiv ne propunem și vom depăși orice obstacol.

De aceea, vi le doresc din suflet. Bucurați-vă de sărbătoare alături de familie, alături de oamenii dragi din viața voastră și fiți pregătiți pentru un an mai bun, mai curat, mai rodnic.

La mulți ani!

Și deputatul Cezar Preda le-a urat cetățenilor să aibă parte de sănătate, pace și bunăstare.

2019 să  vă aducă belșug, binecuvântări cerești și tot ce vă doriți! La mulți ani!

 Un an mai bun, mai drept, le-a urat senatorul independent Adrian Țuțuianu, tuturor  pe facebook.

Dragilor, vă doresc tuturor un an mai bun, mai #drept. Credeți în voi înșivă și bucurați-vă de oamenii buni din viața voastră!

Să ne regăsim în 2019 sănătoși, optimiști, demni și puternici!

La rândul său, deputatul Corneliu Ștefan își dorește ca anul 2019 să fi unul în care să domnească bunăstarea, unitatea.

2019, un an pe care vi-l doresc, din inimă, să fie mai bun, mai liniștit, plin de realizări, de sănătate, de fericire și încărcat de lumina blândă a înțelegerii.
Vreau ca 2019 să fie anul în care cu toții să trăim mai bine, să nu ne lăsăm împresurați de vrajbă și de neîncredere. Vreau să fim uniți, deschiși și iertători.
Gândurile bune și căldura sufletească ce v-au însoțit în aceste zile de sărbătoare să fie cu voi și în 2019.
La mulți ani 2019!

 Deputata Oana Vlăducă vede în anul 2019 o oportunitate.

O oportunitate incredibilă de a putea face mai bine lucrurile, de a putea alina din vulnerabilitățile trecute, de a crește în dragoste și fapte frumoase.

Vă doresc tuturor să vă bucurați de această șansă și să faceți din 2019 un an formidabil!

Și șefa PMP Dâmbovița, Liliana Nițu a transmis gândurile sale la cumpăna dintre ani.

Vă doresc timp să râdeți, să fiți fericiți, să vă gândiți la cei dragi, să întindeți mâna către stele, să aveți timp să vă uitați și să credeți, să aveți timp să sperați. La mulți ani!