Municipiul Târgoviște a primit o alocare în bătaie de joc, opinează senatorul independent Adrian Țuțuianu, care a făcut o analiză a repartizării de fonduri către județul Dâmbovița, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Parlamentarul s-a arătat revoltat de alocarea  fondurilor în luna decembrie care, spune acesta, a nemulțumit foarte mulți primari.

"Consiliul Județean Dâmbovița nu a primit NICIUN LEU, fiind sancționat direct actualul președinte, Daniel Comanescu, și, indirect, cetățenii și mediul de afaceri local. Vă dau doar trei exemple unde aveam nevoie de bani:
 Reabilitarea DJ 503 Limită jud. Teleorman - Șelaru - Vișina - Petrești (un drum care răspunde nevoii de circulație a unei părți importante a județului);
 Iluminat public pe DJ 714 Zănoaga - Bolboci - Cheile Tătarului - Peștera (o stațiune turistică de interes național nu e suficient să existe pe hârtie, ci trebuie să-i creezi în fiecare zi structurile necesare dezvoltării).
 Iluminat public DJ 720E Gara Târgoviște Sud - Centura municipiului Târgoviște (în contextul investițiilor care vor acoperi zona: drum, canalizare, mall, sediu RAR etc.)", a arătat Țuțuianu.

De ce a acceptat domnul Cristi Stan această situație, nu știu!

El a punctat faptul că municipiul Târgoviște a primit o alocare... în bătaie de joc.

"A primit bani cât comuna Râu Alb, cu precizarea că are 80 000 de locuitori , iar Râu Alb sub 3000.  De ce a acceptat domnul Cristi Stan această situație, nu știu... Probabil ca să nu-l dea afară doamna Rovana Plumb din Biroul Permanent Județean și domnul Dragnea să-i semneze dosarul de candidatură în 2020. E inancceptabil să tratezi în acest fel un municipiu reședință de județ. Târgoviștea  numai 520 226  de lei pentru dotarea a două cabinete medicale școlare și o consolidare și o reabilitare clădire Teatru Tony Bulandra. Ca să facem o comparație, municipiul Târgoviște a primit între 7 și 10 ori mai puțin decât comunele Cobia, Brănești, Bucșani , Șotânga sau de 15 ori mai puțin decât Pucioasa", a mai spus parlamentarul.