Consilierul primarului Târgoviștei, Cosmin Bozieru, a trecut cu arme și bagaje la ALDE! Anunțul oficial a fost făcut miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, în care a explicat și cum a ajuns la această decizie. 

"Am avut de ceva timp discuții, adeziunea am semnat-o astăzi. Am ales acest drum în ALDE cu gânduri mari, cu gândul de a consolida organizația municipală. Pentru apropiați, pentru prieteni, nu este o surpriză că am plecat din PSD. Era doar o chestiune de timp până să fac acest pas pentru că am convingeri liberale. Eu le mulțumesc celor din PSD, pur și simplu este decizia mea ", spune Bozieru.

 "Pentru filiala municipală și pentru organizația Dâmbovița, Cosmin Bozieru este un câștig", a spus președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre. El a mai precizat că mizează și pe sprijinul președintelui Partidei Romilor Pro-Europa, Tudorică Răducanu.

Bozieru va conduce din postura de președinte interimar ALDE Târgoviște. Organizația municipală numără circa 486 de membri activi. Target-ul noului lider ALDE este constituirea a 65 organizații locale municipale aferente fiecărei secții de votare, consolidarea organizațiilor de femei, de pensionari și de tineret.

Cosmin Bozieru a fost membru PPDD, PSD și, de astăzi, ALDE.