Administrația publică județeană este într-un blocaj total, a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu.

El a vorbit despre existența unei adevărate bătălii internă între grupările din PSD, în timp ce realitatea unităților administrativ-teritoriale este una dramatică.

Mai mult, Țuțuianu a punctat faptul că președintele CJ, Daniel Comănescu, este decredibilizat în fața șefilor de instituții publice și că se vehiculează deja mai multe nume pentru preluarea șefiei administrative a județului.

"Am auzit 3, 4 nume, pe lângă Oprea, care e un fel de Cătălin Predoiu care a vrut tot timpul să fie prim-ministru, Oprea a vrut să fie președinte de partid, de CJ, și iată că nu e nimic din astea, a apărut și numele lui Claudiu Popescu, tocmai pentru ca acesta să elibereze postul de la AFIR regional pentru care e pregătită o persoană din camarilă, și numele doamnei Luisa Greaca. Cum se va termina nebunia nu știe nimeni. În Cex nu s-a luat vreo decizie de excludere a domnului Comănescu din partid", a precizat liderul Pro România.

Țuțuianu s-a arătat revoltat și de modul în care au fost împărțit bugetul județean, arătând că o sumă de 20 de milioane de lei nu a fost repartizată unităților administrativ-teritoriale, rămânând la dispoziția CJD. Mai susține Țuțuianu că suma ar urma să fie repartizată de președintele PSD Dâmbovița primarilor, pentru a-i fideliza.