Elevii târgovișteni cu rezultate deosebite premiați de administrația municipală, astăzi, la Teatrul Tony Bulandra. Gala Performanței în Educație a ajuns la cea de-a treia ediție în acest an.

La premiul I, vor fi recompensați  38 de elevi și 8 profesori, la premiul  II-54, la premiul III- 33. De asemenea, vor fi premiate  59 de mențiuni, 2 medalii de argint și 2 de bronz la olimpiadele și concursurile naționale organizate de ministerul Educației Naționale.

Recompensele materiale oferite de administrația locală târgovișteană sunt decente. Pentru premiul I un elev a primit 3 000 de lei, iar profesorul 1500, pentru premiul II,  2000 de lei elevul și profesorul 1000 de lei, pentru premiul III- 1000 de lei  elevul și 500 profesorul,  iar pentru mențiuni 500 de lei elevul și 250 profesorul. Premiul pe echipe este de 5000 de lei pentru premiul I și 1500 profesor. 

"Este un eveniment de înaltă ținută. Dincolo de recompensele materiale importantă este și celebrarea performanței în educație. Mă bucur că municipiul Târgoviște este unul din orașele în care se organizează acest eveniment. Sunt convins că vor fi multe ediții de acum înainte în condițiile în care rezultatele sunt deosebite", a precizat primarul Cristian Stan.