Război total în PSD Dâmbovița! Mai nou, este vorba despre lista delegaților la Congresul de mâine, sâmbătă, 29 iunie, de la București. 

Vicepreședintele social-democrat, primarul de Pucioasa, Constantin Ana continuă lansarea unor acuzații grave la adresa liderilor organizației (Rovana și Andrei Plumb) pe care îi contestă pentru modul autoritar în care conduc destinele partidului. Polemica  se consumă în spațiul virtual, pe Facebook, acolo unde Ana a semnalat unele nereguli și unde a avertizat că așa nu se mai poate continua.

Se pare că postarea primarului de Pucioasa nu a fost privită cu ochi buni de omologul său de la Nucet, Luiza Bărboiu, care a ținut să-i răspundă acestuia tot pe Facebook.

Și vicepreședintele PSD Dâmbovița, Andrei Plumb, și-a exprimat  punctul de vedere pe acest subiect.

La rândul său, viceliderul Constantin Ana vine cu argumente în sprijinul afirmațiilor făcute.

Mai mult, acesta a făcut publice controversatele tabele cu delegații...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2177252089232764&set=pcb.2177252125899427&type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2177252105899429&set=pcb.2177252125899427&type=3&theater

Cireașa de pe tort este poziția PSD Dâmbovița în acest scandal. Într-un comunicat de presă transmis astăzi,  PSD Dâmbovița încearcă să lămurească situația...

 

Comunicat de presă


În legătură cu apariția unor informații cu privire la modificări ale listei de delegați la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat, din 29 iunie, facem următoarele precizări:
Lista delegaților a fost aprobată de Conferința Extraordinară a PSD Dâmbovița, la propunerea secretarului general al organizației, Cristian Daniel Stan.
Aparatul tehnic al organizației s-a ocupat de verificarea disponibilității de participare a celor nominalizați. În lucru au fost mai multe ciorne ale listei, aferente fiecărui membru al aparatului tehnic care s-a ocupat de confirmările telefonice.
Lista a suferit modificări ca urmare a faptului că unii dintre delegați nu pot participa. Înlocuirile au fost făcute de aparatul tehnic al organizației, la propunerile delegaților care nu pot participa, după verificarea disponibilității celor nominalizați. Varianta finală a listei de delegați va fi transmisă abia în cursul zilei de astăzi.
Nici o altă persoană din organizație, cu excepția secretarului general al organizației și membrilor aparatului tehnic, nu are atribuții în întocmirea si transmiterea listelor de delegați.


Departamentul de comunicare al PSD Dâmbovița

Războiul intestin a izbucnit după ce joi, 20 iunie, deputatul Corneliu Ștefan a anunțat că demisionează din funcția de președinte al organizației și a lansat un atac fără precedent la adresa leadershipului partidului la nivel județean. Corneliu Ștefan  a reclamat jocurile de culise pentru destabilizarea PSD Dâmbovița, lipsa comunicării interne și publice, organizarea defectuoasă a mitingului de la Târgoviște, dar și alte lucruri care au condus organizația la cel mai slab scor electoral din istoria sa. Între timp, numărul contestatarilor conducerii Plumb a crescut, printre cei mai vehemenți fiind Constantin Ana care nu pierde ocazia de a taxa public derapajele acesteia.

Rămâne de văzut cum va evolua situația tensionată din organizația social-democrată județeană.