Echipa de conducere a PNL Dambovița, în frunte cu președintele Virgil Guran, a mulțumit astăzi, într-o conferință de presă, prima după caștigarea alegerilor prezidențiale în județ, electoratului care a susținut candidatul formațiunii. Liderii liberali s-au arătat încrezători în șansele de reușită ale formațiunii în bătăliile electorale viitoare și i-au asigurat pe cetățeni că vor face tot posibilul pentru ca lucrurile să se îndrepte într-o direcție bună, care să aducă bunăstare.

Liberalii au învins din nou PSD, la nivelul județului Dambovița, obținand un scor istoric și caștigand în toate orașele  din județ. Din punct de vedere al scorului electoral, pe primul loc s-a clasat orașul Pucioasa cu 65,81%.

Am caștigat două lupte extrem de importante alegerile europarlamentare și pe cele prezidențiale, dar, așa cum spunea și domnul președinte Iohannis, războiul nu s-a încheiat. Urmează două randuri de alegeri extrem de importante, localele și parlamentarele pe care sunt convins că le vom caștiga de asemenea, a declarat Adrian Mocanu, vicepreședinte PNL Dambovița, responsabil politic al zonei de nord a județului.

Vreau să mulțumesc locuitorilor de pe zona Pucioasa de care răspund. Orașul Pucioasa a fost pe primul loc dintre toate orașele din județ. La nivel de zonă, am caștigat în 9 din 10 localități și am obținut un scor de peste 60%, la nivel de zonă Pucioasa, a mai spus acesta.

Șeful PNL Targoviște, Aurelian Cotinescu a felicitat echipa liberală pentru scorul istoric obținut de partid, asigurandu-i pe cetățenii orașului că reprezentanții formațiunii vor rămane ancorați în realitate.

Rămanem conectați la problemele targoviștenilor, am stat printre oameni, i-am ascultat, le știm problemele și vom continua să fim vocea lor în Consiliul Local, la Primărie.Ne vom implica mult mai puternic , vom face demersuri pentru dezvoltarea orașului prin proiectele noastre, vom participa activ, vom combate risipa banului public la nivelul primăriei și vom semnala toate derapajele conducerii PSD a Primăriei Targoviște. Le mulțumim targoviștenilor, îi resoectăm, rămanem conectați la problemele orașului, conștienți fiind de valoarea votului primit pe 24 noiembrie. 

La randul său, președintele PNL Dambovița, Virgil Guran, a mulțumit tuturor celor  care s-au mobilizat și l-au votat pe Klaus Iohannis.

Mulțumim și celor care nu ne-au votat, asta este democrația. Vor fi reprezentați și ei fără probleme, nu așa cum s-a povestit, că țara e împărțită în două(...) Am depășit scorul pe care ni-l propusesem, sper să ne obișnuim așa. Este a doua oară cand caștigăm în fața PSD-ului în Dambovița. Sper să fie un obicei. Într-adevăr, bătălia cea mai grea va fi la locale, acolo este momentul adevărului între noi și ei. Vom intra cu oameni hotărați ca să obținem rezultate bune și atunci, a arătat Guran.