Ieri, 01.03.2020, echipa PSD Dâmbovița a sărbătorit prima zi de primăvară oferind sute de flori dâmbovițencelor din Poiana, Băleni, Dobra, Vulcana Pandele, Dragomirești, Doicești și Dărmănești, urându-le totodată să aibă parte de o primăvară liniștită și minunată. Balurile Mărțișorului organizate în cele 7 localități au adus la un loc peste 1.500 de persoane.

Cu această ocazie, s-au purtat discuții ce au evidențiat necesitatea și dorința dâmbovițenilor de a fi reprezentați de oamenii care le-au fost alături în ultimii 3 ani, de oamenii care le cunosc nevoile, așteptările și grijile de zi cu zi!

La acțiunea social democraților dâmbovițeni au participat președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, senatorul Titus Corlățean, doamnele deputat Georgeta-Carmen Holban și Claudia Gilia, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Cristea Luciana, Cristian Avanu, directorul LDP Dâmbovița, Claudiu Mănescu - directorul Direcției Județene de Tineret și Sport Dâmbovița și vicepreședintele PSD Radu Popa, alături de primarii localităților vizitate.

De asemenea, tot ieri, Marius Gheboianu a fost anunțat, în mod oficial, candidatul PSD Dâmbovița pentru primăria comunei Dărmănești. Domnul Gheboianu are misiunea să ofere oamenilor din Dărmănești soluții care să le schimbe viața în bine.


 

Pentru acest lucru, lui Marius Gheboianu îi stau alături noua conducere a PSD Dâmbovița și parlamentarii social-democrați dâmbovițeni. A venit vremea schimbării în bine pentru comuna Dărmănești, iar acest lucru se poate face doar cu primar Marius Gheboianu. Candidatul PSD la primăria Dărmănești, Marius Gheboianu, are pregătirea, tăria, echipa și susținerea necesare să transforme cele două localități ale comunei și să valorifice potențialul economic al așezării comunei pe axa Târgoviște-Ploiești.


BIROUL DE PRESĂ PSD DÂMBOVIȚA