Drepturile omului nu sunt negociabile! Îmbrâncirea în cătușe pe scările spitalului, expunerea mediatică premeditată, înjositoare, a unui om nu au nimic de a face cu justiția. PSD Dâmbovița consideră că Justiția trebuie să se facă de către judecător, în sala de judecată, nu la televizor!
Nu este acceptabil ca pentru unii să se găsească soluţii pentru a le fi respectate drepturile, iar alţii să fie umiliţi, puşi în situaţii degradante, expuşi unui circ mediatic care serveşte doar intereselor politice.
Cum de s-a putut ca doamna Iohannis să fie adusă la audierile de la Parchet deplin conspirată, noaptea, cu batic pe cap, fără ca jurnaliştii să fie anunţaţi, iar Sorina Pintea să fie abuzată, umilită şi expusă publicului în ipostaze degradante cu încălcarea premeditată a drepturilor fundamentale, a legilor şi a directivelor Uniunii Europene?
Cum s-a putut ca doamna Gorghiu să dea declarații la DNA, de mai multe ori, intrând și ieșind tot pe ușa din spate, ferită de camerele TV?
Este revoltător cum în cazuri de mare pericol social instanța a dispus cercetarea în libertate a unor interlopi sângeroși, iar în cazul altora, care nu reprezintă NICIUN PERICOL SOCIAL, se dispune arestarea doar pentru că au calitatea de om politic ori de demnitar, se arată într-un comunicat al PSD Dambovița.