Târgoviștenii sponsorizează Guvernul cu 227 000 de lei și îl creditează cu încă 200 000! Așa a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă online, primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, semnalând o situație fără precedent.

El a arătat că, în plină pandemie, guvernul de la București se joacă "de-a alba neagra" cu banii târgoviștenilor, explicând că, dacă inițial, primăria a fost înștiințată că va primi peste 1 milion de lei alocare, la doar o zi lucrătoare, astăzi, 27 aprilie 2020, o altă adresă venea să aducă o veste incredibilă: se iau 227 000 de lei din bugetul local.

"Minus 227000 de lei, atât a "repartizat" Guvernul municipiului Târgoviște", a spus primarul pe un ton sarcastic.

"Nu numai că nu se rectifică pozitiv bugetul, dar se ia această sumă din banii acestui oraș (...) În contextul în care am igienizat străzi, scări de bloc, am pus recipiente cu dezinfectant, am împărțit măști și mănuși și am făcut tot ceea ce a depins de noi pentru a putea face față acestei pandemii, guvernul, în loc să fie un partener, să fie alături de noi în această încercare grea prin care trecem, ne ia 227 000 de lei din buget, culmea, după ce, inițial, ne-au spus că ne mai dau încă 1 milion de lei. Comunitățile locale sunt lăsate singure în fața acestei pandemii. Cred că este o situație unică!"