Atacuri fără precedent au fost lansate astăzi, de președintele CJ, Alexandru Oprea la adresa colegului de partid, vicepreședintele Dănuț Gabriel Sandu. 

Se pare că ceea ce-l nemulțumește pe social-democratul Oprea a fost decizia primarului de Voinești de a candida independent pentru un nou mandat în fruntea comunei.

  • "Băi, nu-ți mai place la PSD, du-te, tată, unde vrei!" 

"Nu mi se pare corect ca, din postura de vicepreședinte al PSD Dâmbovița, să candidezi independent la o primărie! Dacă vrei să faci acest lucru, ești liber să o faci, dar dă-ți demisia din funcția în care ai fost ales, pentru că, altfel, așa curvăsărie politică eu nu o să accept.Chiar dacă nu-i convine domnului în cauză și cu care a avut dispute serioase. Haideți să fim verticali și demni! Băi, nu-ți mai place la PSD, du-te, tată, unde vrei! Dar, nu poți să fii și vicepreședinte și candidat independent, că nu se pupă. NU bate casa cu masa!", a afirmat Alexandru Oprea.

  • "Dacă, președintele PSD Dâmbovița, domnul Corneliu Ștefan îmi cere același lucru, în secunda imediat următoare îmi dau demisia!"

"Nu voi răspunde niciodată unuia care, la ora 8.00 dimineața, mă sună și mi se adresează altfel: Băi, fu..-ți m..ții mă-tii de bețiv ordinar! Este singurul comentariu pe care îl fac la ceea ce a spus domnul Oprea. Dacă, președintele PSD Dâmbovița, domnul Corneliu Ștefan îmi cere același lucru (n.r. demisia din funcția de vicepreședinte) în secunda imediat următoare îmi dau demisia din funcția de vicepreședinte al organizației PSD Dâmbovița", ne-a declarat vicepreședintele Gabriel Sandu, primarul comunei Voinești.

În urmă cu câteva săptămâni, primarul comunei dâmbovițene Voinești, Gabriel Sandu, și-a anunțat intenția de a candida din postura de independent pentru un nou mandat de primar.

"Sunt un om simplu și vreau să rămân printre oamenii obișnuiți, în mijlocul cărora am trăit și m-am călit. Vreau să rămân același Gambă, primarul și prietenul dumneavoastră. De astăzi, independent de politica, dar întotdeauna dependent de voineșteni. Încep strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii independente la funcția de primar al comunei Voinești", anunța el pe Facebook.
Mai mult, pentru a nu lăsa loc de speculații, Gabriel Sandu a precizat că va susține candidatura șefului său de partid, Corneliu Ștefan, la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.