• Corlățean a lansat un atac susținut, cu critici foarte dure la adresa adversarilor politici
  • "Sunt date, informații, elemente care conturează tot mai mult, și am proprietatea termenului, imaginea unui grup infracțional organizat PNL la Dâmbovița cu racordare la nivel PNL central"!

 

Președintele executiv al PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean a lansat luni, de la Târgoviște, o serie de acuzații extrem de grave la adresa conducerii PNL la nivel județean. Discursul dur al liderului social-democrat vine pe fondul ultimelor racolări de primari PSD, context în care Corlățean indică folosirea de către liberali a unor metode unele dintre ele peste limita legii.

Presiuni, șantaj, oferirea unor sume de bani, susține Corlățean, sunt instrumente la care reprezentanții Puterii recurg pentru a-și maximiza șansele în competiția electorală.

"Sunt date, informații, elemente care conturează tot mai mult, și am proprietatea termenului, imaginea unui grup infracțional organizat PNL la Dâmbovița cu racordare la nivel PNL central", a subliniat Titus Corlățean.

Acesta a precizat că PSD va pune la dispoziția organelor de anchetă toate informațiile pe care le deține pentru a se face lumină în această speță.

Redăm mai jos intervenția liderului PSD de la pupitrul conferinței organizației județene Dâmbovița.