• Primarii au dreptul să meargă unde doresc și să candideze din partea cărui partid doresc. Așadar, ar fi ultimii care ar trebui să discute despre acest lucru, susține liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran
  • "Se aruncă cu noroi în tot ce facem și uităm de realitate"!
 
 
"Suntem aproape de alegeri și văd că adversarii politici de la PSD, încearcă pe toate căile să se agațe de putere. Nu au fost în stare să schimbe fața județului cât timp au condus.
Nu au fost în stare să vină cu un proiect concret, dar văd că au început să inventeze tot felul de scenarii.
Vorbesc despre primari? Ei au început să ia primarii. Primarii au dreptul să meargă unde doresc și să candideze din partea cărui partid doresc. Așadar, ar fi ultimii care ar trebui să discute despre acest lucru.
Am văzut zilele trecute, un vicepreședinte al PSD Dâmbovița, Radu Popa, cum prezenta un scenariu cu întâlniri în zone obscure ale Bucureștiului, unde se pun la cale, tot felul de lucruri în subteran.
Nu, stimați dâmbovițeni, eu sunt un tip direct și o spun foarte clar: nu am astfel de întâlniri și nu procedez în acest fel.
Când am ceva de spus, o spun în față! Când am ceva de făcut, fac! Cred că au trecut momentele în care poveștile PSD-ului mai pot fi crezute. Nu au reușit aproape nimic de când conduc acest județ.
Nu cred că vor reuși, acum, doar din promisiuni! Obiectivul echipei PNL Dâmbovița este de a veni cu investiții majore pentru acest județ. Aceste investiții se vor vedea în scurt timp. Noi suntem oamenii lucrurilor concrete! Aveți încredere în noi și timpul va demonstra că nu venim cu vorbe, venim cu fapte“, spune președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.
"Se aruncă cu noroi în tot ce facem și uităm de realitate.
AM PROMIS CĂ VOI ADUCE INVESTIȚII ÎN JUDEȚUL NOSTRU.
Prima investiție ( Iveco ) începe în 30 de zile. Este vorba despre un contract în valoare de 1 miliard de euro!
O să vedeți că ne ținem de cuvânt, dar depinde de voi dacă vreți să conducem noi județul sau tot PSD-ul", a mai punctat liderul PNL Dâmbovița.