Am propus în toate localităţile judeţului cei mai destoinici candidaţi, devotaţi oamenilor şi intereselor comunităţilor, buni gospodari, profesionişti în administraţia publică locală.

Partidul Social Democrat are argumente serioase pentru a câştiga alegerile de duminică, prin prestaţiile reprezentanţilor noştri, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional, prin contribuţia noastră din Parlament.

Am reuşit în forul legislativ să corectăm toate deciziile luate de guvernanţi împotriva vieţii românilor, prin încălcarea flagrantă a legilor aflate în vigoare. Astfel, am votat majorarea cu 40% a pensiilor vârstnicilor noştri, dublarea alocaţiilor copiilor, creşterea salariilor profesorilor, precum şi decontarea către autorităţile publice locale a sumelor cheltuite în criza sanitară generată de pandemia actuală.

Întreaga activitate parlamentară a PSD din acest an s-a axat pe rezolvarea problemelor din agenda cetăţenilor, îndreptând rând pe rând gafele comise cu bună ştiinţă de liberali, care au dovedit aproape zilnic că nu le pasă de români şi de cât de grav au fost afectaţi în aceste luni grele ale îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

La nivel judeţean, toţi primarii PSD aflaţi în funcţie s-au achitat cu responsabilitate şi profesionalism de misiunile avute în această perioadă privind gestionarea efectelor crizei epidemiologice, chiar dacă de la bugetul naţional nu au fost aproape deloc ajutaţi.

Primarii PSD sunt oameni care au demonstrat în ultimii ani că pot dezvolta la standarde europene comunele pe care le conduc, ei fac parte din categoria „Omul sfinţeşte locul!”. Îi recomandă obiectivele investiţionale reuşite în ultimul mandat, cele aflate în derulare, precum şi proiectele de viitor.

Am fost permanent alături de ei şi, împreună cu echipa de conducere a PSD Dâmboviţa, i-am sprijinit cu tot ceea ce a fost nevoie pentru a-şi îndeplini programele propuse, în scopul creşterii serviciilor publice oferite oamenilor de administraţiile pe care le conduc.

Modernizarea comunelor, crearea unei infrastructuri de rang european, grija perpetuă faţă de cetăţeni şi comunitate, sunt punctele comune ale edililor noştri, care sunt preocupaţi îndeaproape de modul în care trăiesc dâmboviţenii.

Primarii PSD merită să fie realeşi, pentru a-şi duce la bun sfârşit proiectele începute, toate cu, pentru şi despre oameni!

Sunt convinsă că PSD Dâmboviţa va obţine cel mai mare număr de primari, consilieri locali şi consilieri judeţeni, precum şi preşedinţia Consiliului Judeţean.

Carmen Holban

Deputat PSD de Dâmbovița