Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a fost reinvestit, astăzi, în funcție în cadrul unei ceremonii, marcând astfel începutul celui de-al doilea mandat în fruntea urbei.  Totodată, membrii noului Consiliu Local au depus jurământul. 

La eveniment au mai participat și președintele ales al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan și senatorii Titus Corlățean și Ionuț Vulpescu.

Cei doi parlamentari  deschid listele PSD Dâmbovița la Senat (Titus Corlățean)  și respectiv Camera Deputaților (Ionuț Vulpescu), la alegerile din 6 decembrie.

  • Vă promit că vă prezint cea mai bună variantă a primarului Ana Constantin!

"Am încheiat un mandat destul de greu, dar plin de satisfacții, caracterizat prin muncă, implicare și devotament. Ne pregătim să începem un nou mandat în care vă promit că vă prezint cea mai bună variantă a primarului Ana Constantin. Ne pregătim pentru o luptă teribilă pentru dezvoltarea orașului, parteneriatul cu cetățenii va fi permanent" , a declarat Ana. 

  • Să ne ajute Dumnezeu să avem un mandat memorabil!

"Cred că va fi mandatul în care, într-adevăr, vom face lucruri memorabile în acest oraș. Sper ca și Consiliul Local să înțeleagă acest lucru și să fie partenerul nostru și împreună să construim ceea ce toți cetățenii orașului au nevoie. Lucrurile bune le voi continua, lucrurile rele le vom îndrepta, singurul lucru pe care îl voi face din punct de vedere al relației cu cetățenii fără nicio supărare este faptul că vom crește un pic strictețea, rigoarea, pentru că, la Pucioasa, pe lângă străzi, parcuri, clădiri, trebuie să construim împreună și respect, prietenie și să învățăm să conservăm tot ceea ce am muncit până acum. Așa că, rigoarea va fi unul dintre cuvintele de ordine, dar și implicarea, munca și dăruirea 100% din partea mea și a echipei mele. Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care m-au votat, dar și celor care nu m-au votat, îi rog pe toți să aibă încredere în mine și în echipa mea. Să ne ajute Dumnezeu să avem un mandat memorabil!", a spus Constantin Ana.

"Asistăm la un moment cu dublă însemnătate, în primul rând s-a încheiat mandatul fostului Consiliu Local care efectiv a schimbat traiul locuitorilor orașului Pucioasa. Îmi doresc ca noul Consiliu Local să fie mai performant decât cel vechi. Vom fi alături de primar și de orașul Pucioasa în toate proiectele pe care le are administrația locală. Să fie un mandat plin de succes. Doamne ajută!", a spus președintele ales al CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

"Îl felicit pe domnul primar Constantin Ana pentru succesul obținut după un mandat foarte intens, cu rezultate deosebite. Domnul primar a confirmat, inclusiv prin insistența și energia pe care le-a depus în cei 4 ani pentru promovarea unor proiecte esențiale pentru viața cetățenilor din Pucioasa. Am fost împreună la multe ministere, la Guvern pentru a obține aprobări, finanțări, pentru a accelera niște proceduri. Îi felicit și pe consilierii locali aleși. Pot să vă asigur că veți vedea un parteneriat foarte solid între CJ și președintele ales Corneliu Ștefan, pe de o parte, și domnul primar și Consiliul Local Pucioasa, dar și un parteneriat care va include și colegii parlamentari. Numai în echipă se pot face lucruri deosebite și îl asigur pe domnul primar, și din partea noastră, a parlamentarilor, că vom continua să fim susținători și activi pentru proiectele importante pe care le vom promova. Noi, la nivel de CJD și la nivel parlamentar, ne vom face datoria față de locuitorii orașului Pucioasa", a transmis vicepreședintele Senatului, Titus Corlățean.